Vijesti

eu fond

Projekt izgradnje Centra za gospodarenje otpadom Babina Gora
sufinancira se iz OP Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020.

Potpisan Ugovor o projektiranju i izgradnji Centra za gospodarenje otpadom Babina gora

U nazočnosti dr. sc. Maria Šiljega, državnog tajnika u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, Mirka Budiše, zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i županice Karlovačke županije Martine Furdek Hajdin, direktorica Centra za gospodarenje otpadom Karlovačke županije Marija Tufeković i Ladislav Bevanda direktor Heringa d.d., kao predstavnik Zajednice ponuditelja HERING-ELCOM-ENOVA, u Karlovcu su 14. 11. 2022. godine potpisali Ugovor o projektiranju i izvođenju radova izgradnje Centra za gospodarenje otpadom Babina gora.


Održano javno otvaranje ponuda u ponovljenom postupku javne nabave za Izgradnju četiri pretovarne stanice

Nakon donošenja odluka od 15. lipnja i 31. kolovoza 2022. godine o poništenju postupka javne nabave Izgradnje četiri pretovarne stanice za sve četiri grupe nabave, koji je objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH, Centar za gospodarenje otpadom Karlovačke županije KODOS d.o.o. objavio je 27. rujna 2022. godine ponovljeni postupak javne nabave za isti predmet nabave.


Izabran predsjednik i zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Društva

Na konstituirajućoj sjednici Nadzornog odbora Društva održanoj 12. listopada 2022. godine, a temeljem odredaba Zakona o trgovačkim društvima, izabrani odnosno imenovani članovi Nadzornog odbora iz reda svojih članova izbrali su predsjednika i zamjenika predsjednika.

Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je gospodin Stjepan Mrežar, a za zamjenika predsjednika gospodin Tihomir Mamić.
Ova web stranica koristi kolačiće kako bi radila pravilno i pružila najbolje korisničko iskustvo. Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.

Ok